نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس در هاست سی پنل

به اشتراک گذارید

خروجی sql گرفتن از اطلاعات دیتابیس چه موقعی کاربرد داره ؟

تصور کنین که مدیر یه وب سایت هستین و سایتتون رو توسط سیستم مدیریت محتوا هایی مثل جوملا یا وردپرس راه اندازی کردین و حالا تصمیم دارین سایتتون رو از لوکال هاست به هاست انتقال بدین، یا این که از هاست فعلی به یه هاست دیگه انتقال بدین، قدم اول اینه که فایل های وب سایتتون رو به هاست جدید انتقال بدین که این کار از طریق فایل منیجر انجام میشه، اما قدم بعدی اینه که اطلاعات و جداول بانک اطلاعاتی یا همون دیتابیس سایتتون رو به هاست جدید انتقال بدین و برای انجام این کار شما باید بتونین از اطلاعات دیتابیس هاست فعلیتون یه خروجی با پسوند .sql که پسوند دیتابیس هستش، بگیرین و بعدا برین داخل هاست جدید ایمپورتش کنین، و ما تو این ویدیو آموزشی نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات و جداول بانک اطلاعاتی رو توسط ابزار phpmyadmin به شما آموزش میدیم، پس در ادامه این آموزش کاربردی با ما همراه باشین.

در ابتدا توسط آموزش نحوه ورود به سی پنل وارد هاست سی پنل وب سایتمون میشیم، سپس از قسمت databases بر روی ابزار phpmyadmin کلیک می کنیم و صبر می کنیم تا به phpmyadmin هاستمون هدایت بشیم. البته هدایت شدن به این صفحه ممکنه کمی زمان بر باشه، پس 5 ثانیه صبر می کنیم تا صفحه به صورت کامل لود بشه. خیلی خب حالا تو صفحه اصلی phpmyadmin از سمته چپ صفحه روی نام دیتابیس مورد نظرمون کلیک می کنیم، دیتابیس hostno2_wordpress دیتابیس سایت اصلی ما هستش که میخوایم ازش خروجی بگیریم و تو یه هاست دیگه ایمپورتش کنیم، پس روش کلیک می کنیم تا اطلاعات و جداول داخلش به صورت کامل لود بشه. این اطلاعاتی که اینجا میبنین جداول بانک اطلاعاتی سایت وردپرسی ما هستند و حالا ما میخوایم از همه اینا یه خروجی کامل بگیرم و برای انجام این کار از سربرگ های بالایی بر روی گزینه export کلیک می کنیم. تا وارد صفحه Exporting tables بشیم، حالا تو این صفحه از قسمت Export Method دو حالت کلی جهت خروجی گرفتن از جداول بانک اطلاعاتی وجود داره:

  1. اولیش Quick display only the minimal options هستش که توسط این گزینه میشه به راحت ترین شکل ممکن و بدون هیچ تنظیم خاصی از تمام جداول این بانک اطلاعاتی با فرمت sql خروجی گرفت.
  2. دومیش Custom display all possible options هستش که توسط این گزینه میشه با اعمال تنظیمات خاصی مثل عدم خروجی گرفتن از برخی از جداول یا خروجی گرفتن با انکودینگ های خاص که تنظیمات زیادی هم داره از جداول دیتابیس خروجی گرفت.

ما استفاده از حالت اول رو توصیه می کنیم و حالت دوم میتونه برای اسکریپت های خاص یا سرور های mysql خاص کاربرد داشته باشه که توسط این گزینه میتونین با سازگار ترین حالت ممکن با هاست مقصد از اطلاعات دیتابیس هاست وب سایتتون خروجی بگیرین، در حالی که گزینه اول رو انتخاب کردیم از قسمت format دقت می کنیم که sql انتخاب شده باشه و حالا برای دریافت فایل خروجی بر روی دکمه go از این پایین کلیک می کنیم. و همونطوری که میبنین یه پنجره باز میشه و بر روی دکمه ok کلیک می کنیم تا فایل دانلود بشه. هرچقدر که حجم اطلاعات شما زیاد تر باشه و سایتتون سنگین تر باشه، زمان بیشتری هم طول میکشه تا این فایل دانلود بشه، همونطوری که میبنین فایل ما با موفقیت دانلود شده و حالا این رو میزاریم روی دستکتاپ کامپیوترمون تا هر موقع که نیاز شد قادر باشیم ازش استفاده کنیم.

خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس هاست فقط برای انتقال این فایل خروجی sql به یه هاست دیگه کاربرد نداره، در واقع بانک اطلاعاتی هاست ما جایی هستش که تمام مقالات، دیدگاه ها و اطلاعات متنی وب سایت ما داخلش ذخیره میشن و یه جورایی میشه گفت اسمه این فایلی که ازش خروجی گرفتیم رو حتی میشه گذاشت بکاپ از اطلاعات دیتابیس هاست وب سایتمون، و خب مسلما اگه یه موقع مقالات سایت ما حذف شدن یا یه قسمتی از داده های متنی وب سایتمون رو از دست دادیم میتونیم با ایمپورت این فایل دیتابیس سایتمون رو به حالت اولیش برگردونیم، البته شما به غیر از بکاپ دیتابیس اگه فایل ها و تصاویر جدیدی هم به سایتتون اضافه می کنید باید بکاپ فایل منیجر هاستتون رو هم داشته باشین که تو ویدیو آموزش نحوه بکاپ گیری از سی پنل انجام این کار رو به صورت کامل آموزش دادیم.

 

مطالب مشابه

whmcs

آموزش نحوه ی آپدیت WHMCS

این آموزش بدین منظور آماده شده است تا با اطمینان خاطر سیستم مدیریت هاستینگ خود را بروز رسانی نمایید. ما همیشه توصیه می کنیم سیستم