بررسی آمار بازدید سایت از طریق دایرکت ادمین

به اشتراک گذارید

بررسی آمار بازدید یکتا در هاست دایرکت ادمین

ابزارهای آماری دایرکت، گزینه ای بسیار کاربردی در زمینه تجزیه و تحلیل آمار بازدید یکتا یک سایت است. شما با استفاده از این ابزار امکان بدست آوردن آمار بازدید سایت را خواهید داشت یا اینکه چه میزان از منابع موجود مورد مصرف قرار گرفته است. خبر خوب این است که کنترل پنل دایرکت ادمین به عنوان یکی از رایج ترین پنل های مدیریتی که توسط صاحبان وب سایت ها مورد استفاده قرار می گیرد، امکان بررسی آمار بازدید یکتا وب سایت را فراهم کرده است.

شما می توانید با ورود به بخش Summary دایرکت ادمین به راحتی آمار بازدید سایت را به صورت روزانه، ماهانه و یا به شکلی کلی تری مورد بررسی قرار دهید. بدین ترتیب شما این شانس را خواهید داشت که عملکرد خود را تحلیل کرده و در راستای رفع نقاط ضعف و بهبود نقاط قوت وب سایت خود گام بردارید. در ادامه می توانید آموزش استفاده از Summary/Statistics دایرکت ادمین به منظور تجزیه و تحلیل آمار بازدید یکتا وب سایت خود را مشاهده نمایید.

چگونگی مشاهده آمار بازدید سایت در کنترل پنل دایرکت ادمین

به منظور مشاهده آمار بازدید سایت در پنل دایرکت ادمین باید مراحل زیر را یک به یک پشت سر بگذارید:

  1. در گام اول باید به منظور بررسی امار بازدید روزانه سایت با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز وارد پنل مدیریتی وب سایت خود شوید.
  2. بعد از ورود به دایرکت ادمین زمان آن می رسد که از بخش Your Account گزینه Ste Summary/Statistics/Logs را انتخاب نمایید.
  3. در صفحه ای که برایتان نمایش داده می شود، می توانید تمامی جزئیات مربوط به وب سایت خود را مشاهده نمایید. اما به منظور بررسی آمار بازدید سایت باید همانند تصویر زیر روی نام دامنه خود در بخش Domain Webalizer Stats کلیک کنید. در نظر داشته باشید که تمامی دامنه های قرار گرفته روی هاست، در این بخش به صورت لیست وار قابل مشاهده خواهند بود.
  4. در این مرحله شما می توانید تمامی اطلاعات مربوط به آمار بازدید سایت خود و همچنین میزان مصرف منابع هاست را مشاهده نمایید.

اما این اطلاعات را دقیقا باید به چه شکلی تحلیل کرد؟ چطور متوجه شویم آمار بازدید سایت و میزان مصرف منابع هاست به چه شکل بوده است؟ در ادماه به شرح مفصل تمام این گزینه ها می پردازیم.

تحلیل آمار بازدید یکتا به کمک Usage Statistics دایرکت ادمین

در دست دادن یکسری آمار و ارقام بدون داشتن هیچگونه اطلاعاتی درباره آنها مطمئنا نه تنها کمک کننده نخواهد بود که بیشتر باعث گیج شدن شما نیز خواهد شد. به همین دلیل اگر در نگاه اول اطلاعات موجود در صفحه مربوط به آمار بازدید سایتتان پیچیده و غیرقابل فهم به نظر رسید اصلا نگران نباشید. در ادامه این مقاله نحوه تحلیل آمار بازدید یکتا دایرکت ادمین را به شما آموزش خواهیم داد. گزینه های این بخش به شرح زیر هستند:

  1. Daily Avg: این بخش نشان دهنده اطلاعات مربوط به میانگین بازدید روزانه از وب سایت شما در هر ماه است. این اطلاعات شامل موارد زیر می شوند:
    • Hits: در این قسمت از آمار مربوط به بازدید یکتا سایت شما می توانید ببینید که در روزهای هر ماه به طور متوسط چند درخواست توسط کاربران به سرور میزبان وب سایت شما ارسال شده است.
    • Files: اگر وب سرور میزبان سایت شما نیاز داشته باشد که در ازای درخواست ارسال شده، پاسخی را بدهد، این پاسخ در شمارش فایل محاسبه می شود. در واقع این بخش شمارنده پاسخ به درخواست های ارسالی است.
    • Pages: اعدادی که در این قسمت مشاهده می کنید در واقع تعداد صفحات با لینک های مشخصی است که توسط بازدیدکننده مشاهده می شود.
    • Visits: آمار مربوط به میانگین بازدیدهای روزانه صورت گرفته از وب سایت شما در این بخش قابل مشاهده خواهد بود. شمارش این بخش بر اساس IP منحصر بفرد صورت می گیرد.
  2. Monthly Totals: در این بخش اطلاعات بازدید در هر ماه به طور کامل قابل مشاهده است.
    • Kbytes: شما می توانید در این بخش متوجه شوید که به طور میانگین در هر ماه چه میزان داده میان وب سایت شما و بازدیدکنندگان رد و بدل شده است.
    • Visits: آمار بازدید وب سایت در یک ماه در این بخش قابل مشاهده خواهد بود.
    • Pages: تعداد صفحات بازدید شده در یک ماه نیز در این قسمت نمایش داده می شود.
    • Files: تعداد کل درخواست هایی که توسط بازدیدکننده ارسال و توسط وب سرور پاسخ داده شده است در این قسمت قرار می گیرد.
    • Hits: تمامی درخواست هایی که طی یک ماه توسط بازدیدکنندگان به وب سرور میزبان وب سایت شما ارسال شده است، در این بخش قابل مشاهده خواهد بود.

مطالب مشابه

whmcs

آموزش نحوه ی آپدیت WHMCS

این آموزش بدین منظور آماده شده است تا با اطمینان خاطر سیستم مدیریت هاستینگ خود را بروز رسانی نمایید. ما همیشه توصیه می کنیم سیستم